Hirdetés

taska.lap.hu / Táskakészítés

Táskakészítés

Kis- és nagykerekedés

Egyedi, saját készítésű, iparművészeti táskák, övtáskák. Aki egyszer megveszi a szívéhez nől, ez köszönhető egyedi mintáinknak: csiga, barika, bicikli....., illetve strapabíró alapanyagjainknak. Minden termékünk 100 % pamut. Termékeinket főként az internetek, kézműves vásárokban, fesztiválokon értékesítjük.

Dobos Kriszti- egyedi bőrtáska

Kézzel és géppel készült MAGYAR TERMÉKEK! Minden termék 3 rétegű anyagból készül, zipzárral, és a szükséges fülekkel ellátva. Kérésre műanyag merevítő lap is beépíthető a fokozottan védendő részekhez. Igény szerint bőrből vagy műbőrből is megrendelheti egyedi táskáját akár hagyományos, kézzel varrott kivitelben! www.gvs.hu

Bakos Flóra vagyok és 2010-ben alkottam meg a Gubolyka nevet, amely táskákat és különböző kiegészítőket takar. Minden darab egyedi, kézzel készült, használójuk biztos lehet benne, hogy amit hord, nem futószalagról lekerült termék. Arculatomat leginkább a 2011-ben útjára indított NeoHungaro sorozattal tudom megfogalmazni: hagyományos magyar motívumokat ötvözök modern anyagokkal, modern formában.

Egyedi kézműves textil táskák, falvédők, ágytakarók újrahasznosított anyagokból. „Káros" szenvedélyem a varrás, melynek alapjait édesanyámtól tanultam. Szabászati maradékok, levetett ruhák és kidobásra szánt lakástextilek adják az alapanyagot, ennek köszönhetően nincs két ugyanolyan darab, és az újrahasznosítás is kipipálva.

Egyedi kézműves táskák, ahogy a készítő látja őket. Hétről hétre több bejegyzés az újabb alkotásokról. Farmer táskák kiegészítőkkel, színes, mintás anyagokkal kombinálva, természetes lenvászon anyagú táskák és neszesszerek, laptoptáskák bársonyból és szövetből, nőies táskák festett anyagokból, csipkével és virágokkal.

Indián táskák - angol nyelvű

Bár az oldal keresztszemes minták gyűjteményének látszik, igazából nem az. A mintákon át vezet az út a táskák ugyanis nem készülhetnek el nélküle. A blogban és a galériában képekkel és szöveggel van bemutatva a táskák elkészülésének folyamata. De ezen kívül szívesen adok ötleteket fiúruhák lányosítására, vagy könnyen elkészíthető kreatív tippeket is szívesen megosztok

A neszeszer varrás kezdőknek si ajánlott. A neszeszer varrásához olyan részletes varrási útmutatót találsz, hogy egy varrótanfolyamon érezheted magad. A neszeszer varráshoz ingyen szabásmintát is találsz a cikkben. A neszeszer varrásból új dolgokat tanulhatsz, például a csíkok egyeztetése, ezért is érezheted úgy magad, mint egy varrótanfolyamon.

Egyedi táskák készítése és tervezése igény szerint.

Sok évig varrással foglalkoztam és mind a mai napig szívesen dolgozok textillel. Jellemzően hazai népi motívumokkal díszítem kézműves termékeimet, közkedveltek a textil táskák, neszeszerek és pénztárcák matyó, palóc vagy más magyaros motívummal. Textilek közül a természetes anyagokat részesítem előnybe.

patchwork táskák

Egyedi kézműves tárgyak adásvétele

Oldalamon saját kezűleg készített játékok, baba- és gyerekszoba dekorációk, kiegészítők sorakoznak gyerekeknek és anyukáknak vidám sokféleségben. Műhelyemben magam tervezek és készítek mindent, amit az oldalon találsz. Sok-sok textiljáték készül nálam játszadozásra és táskák pakolásra, valamint egyéb aranyos figurák és kiegészítők a lakás dekorálására.

Táskából sohasem elég. Gondolom nem vagyok ezzel egyedül. Kell egy a hétköznapokra, egy alkalmakra, egy kiránduláshoz és még sorolhatnám :) Ha tudunk varrni, van gépünk, akkor a leggazdaságosabb, ha magunk varrjuk táskáinkat saját igényeink szerint. Ebben segít ez a leírás. Egy kisebb méretű táska készítését mutatja be lépésről lépésre. A szabásminta ingyen letölthető.

Küldetésünknek tekintjük, hogy gyermekeink hagyományőrzőkké váljanak. Ezért hoztuk létre ezt a vállalkozást, ahol modern, divatos ruhákat készítünk hagyományos matyó motívumokkal. A babakorosztálytól az iskolás korig találnak kedvükre valót, sőt még kiegészítőkkel is kedveskedünk a vásárlóinknak: táskákkal, kötényekkel, csatokkal. Termékeink palettája folyamatosan bővül, érdemes követni minket

A kislányok szívesen utánozzák édesanyjukat, ezért nekik is feltétlenül szükségük van egy tredni kis táskára, mint anyának. Egy táskára, amibe ők is belepakolhatják a legfontosabb dolgaikat. Ez alapján a leírás alapján könnyen készíthetünk otthon trendi kis táskát akár kislányunknak, akár saját magunknak.

Táska egyedi megrendelésre

Egyedi textil táskák

Könyvné Szabó Éva bőrtáskái

"Nem hétköznapi kézműves táskák és kiegészítők a hétköznapokra." Ez az oldal szlogenje. A táskák zömében vászonból készülnek, egyéni megrendelésre is van lehetőség. Mindenki megtalálhatja a neki tetsző stílust és formát. Népiesebb jellegű táskák is készülnek, innen a TulipBag - tulipán táska elnevezés. Az árak az áfát tartalmazzák. Jó nézelődést!

Hobbivarrónőknek szóló blog, amelyen többek között nagyon sok táska is található

A táska varrás remek szórakozás, különösen egy olyan részletes varrási útmutató alapján, mint amit a linkre kattintva találsz. A cikkben ingyen táska szabásmintát is találsz. Igazi energikus, lenyűgöző összeállítás. Biztosan nem lehet rá azt mondani, hogy

Hirdetés
Meghatározás:

Bármilyen táskáról legyen szó, az titkot rejt. Ez a legfontosabb és a leggyakoribb kiegészítője ruházatunknak, - különösen a nők esetében. A táskák színe, mérete, formája minden évben átalakítja az aktuális trendet. Milyen táskák léteznek? Miből készülnek? Milyen különlegességeket lehet találni a világban? Mi az, amit biztos nem tudtunk eddig a táskákról?

Bármilyen táskáról legyen szó, az titkot rejt. Ez a legfontosabb és a leggyakoribb kiegészítője ruházatunknak, - különösen a nők esetében. A táskák színe, mérete, formája minden évben átalakítja az aktuális trendet. Milyen táskák léteznek? Miből készülnek? Milyen különlegességeket lehet találni a világban? Mi az, amit biztos nem tudtunk eddig a táskákról?

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Táskakészítés
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés