Hirdetés

taska.lap.hu / Táskakészítés

Táskakészítés

Kis- és nagykerekedés

Egyedi, saját készítésű, iparművészeti táskák, övtáskák. Aki egyszer megveszi a szívéhez nől, ez köszönhető egyedi mintáinknak: csiga, barika, bicikli....., illetve strapabíró alapanyagjainknak. Minden termékünk 100 % pamut. Termékeinket főként az internetek, kézműves vásárokban, fesztiválokon értékesítjük.

Dobos Kriszti- egyedi bőrtáska

Kézzel és géppel készült MAGYAR TERMÉKEK! Minden termék 3 rétegű anyagból készül, zipzárral, és a szükséges fülekkel ellátva. Kérésre műanyag merevítő lap is beépíthető a fokozottan védendő részekhez. Igény szerint bőrből vagy műbőrből is megrendelheti egyedi táskáját akár hagyományos, kézzel varrott kivitelben! www.gvs.hu

Bakos Flóra vagyok és 2010-ben alkottam meg a Gubolyka nevet, amely táskákat és különböző kiegészítőket takar. Minden darab egyedi, kézzel készült, használójuk biztos lehet benne, hogy amit hord, nem futószalagról lekerült termék. Arculatomat leginkább a 2011-ben útjára indított NeoHungaro sorozattal tudom megfogalmazni: hagyományos magyar motívumokat ötvözök modern anyagokkal, modern formában.

Egyedi kézműves textil táskák, falvédők, ágytakarók újrahasznosított anyagokból. „Káros" szenvedélyem a varrás, melynek alapjait édesanyámtól tanultam. Szabászati maradékok, levetett ruhák és kidobásra szánt lakástextilek adják az alapanyagot, ennek köszönhetően nincs két ugyanolyan darab, és az újrahasznosítás is kipipálva.

Indián táskák - angol nyelvű

A neszeszer varrás kezdőknek si ajánlott. A neszeszer varrásához olyan részletes varrási útmutatót találsz, hogy egy varrótanfolyamon érezheted magad. A neszeszer varráshoz ingyen szabásmintát is találsz a cikkben. A neszeszer varrásból új dolgokat tanulhatsz, például a csíkok egyeztetése, ezért is érezheted úgy magad, mint egy varrótanfolyamon.

Egyedi táskák készítése és tervezése igény szerint.

Sok évig varrással foglalkoztam és mind a mai napig szívesen dolgozok textillel. Jellemzően hazai népi motívumokkal díszítem kézműves termékeimet, közkedveltek a textil táskák, neszeszerek és pénztárcák matyó, palóc vagy más magyaros motívummal. Textilek közül a természetes anyagokat részesítem előnybe.

patchwork táskák

Egyedi kézműves tárgyak adásvétele

Oldalamon saját kezűleg készített játékok, baba- és gyerekszoba dekorációk, kiegészítők sorakoznak gyerekeknek és anyukáknak vidám sokféleségben. Műhelyemben magam tervezek és készítek mindent, amit az oldalon találsz. Sok-sok textiljáték készül nálam játszadozásra és táskák pakolásra, valamint egyéb aranyos figurák és kiegészítők a lakás dekorálására.

Táskából sohasem elég. Gondolom nem vagyok ezzel egyedül. Kell egy a hétköznapokra, egy alkalmakra, egy kiránduláshoz és még sorolhatnám :) Ha tudunk varrni, van gépünk, akkor a leggazdaságosabb, ha magunk varrjuk táskáinkat saját igényeink szerint. Ebben segít ez a leírás. Egy kisebb méretű táska készítését mutatja be lépésről lépésre. A szabásminta ingyen letölthető.

Küldetésünknek tekintjük, hogy gyermekeink hagyományőrzőkké váljanak. Ezért hoztuk létre ezt a vállalkozást, ahol modern, divatos ruhákat készítünk hagyományos matyó motívumokkal. A babakorosztálytól az iskolás korig találnak kedvükre valót, sőt még kiegészítőkkel is kedveskedünk a vásárlóinknak: táskákkal, kötényekkel, csatokkal. Termékeink palettája folyamatosan bővül, érdemes követni minket

Kreatívan.hu - Légy kreatív!

A kislányok szívesen utánozzák édesanyjukat, ezért nekik is feltétlenül szükségük van egy tredni kis táskára, mint anyának. Egy táskára, amibe ők is belepakolhatják a legfontosabb dolgaikat. Ez alapján a leírás alapján könnyen készíthetünk otthon trendi kis táskát akár kislányunknak, akár saját magunknak.

Táska egyedi megrendelésre

Egyedi textil táskák

Könyvné Szabó Éva bőrtáskái

"Nem hétköznapi kézműves táskák és kiegészítők a hétköznapokra." Ez az oldal szlogenje. A táskák zömében vászonból készülnek, egyéni megrendelésre is van lehetőség. Mindenki megtalálhatja a neki tetsző stílust és formát. Népiesebb jellegű táskák is készülnek, innen a TulipBag - tulipán táska elnevezés. Az árak az áfát tartalmazzák. Jó nézelődést!

Hobbivarrónőknek szóló blog, amelyen többek között nagyon sok táska is található

A táska varrás remek szórakozás, különösen egy olyan részletes varrási útmutató alapján, mint amit a linkre kattintva találsz. A cikkben ingyen táska szabásmintát is találsz. Igazi energikus, lenyűgöző összeállítás. Biztosan nem lehet rá azt mondani, hogy

Hirdetés
Meghatározás:

Bármilyen táskáról legyen szó, az titkot rejt. Ez a legfontosabb és a leggyakoribb kiegészítője ruházatunknak, - különösen a nők esetében. A táskák színe, mérete, formája minden évben átalakítja az aktuális trendet. Milyen táskák léteznek? Miből készülnek? Milyen különlegességeket lehet találni a világban? Mi az, amit biztos nem tudtunk eddig a táskákról?

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Táskakészítés
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés